Waarom Midden-BrabantGlas

U wordt lid van een uniek coöperatief netwerk dat een kwalitatief goed glasvezelnetwerk voor alle inwoners van het buitengebied van Midden-Brabant Glas heeft weten te realiseren. Omdat niet het maken van winst voorop staat, maar de leefbaarheid van het buitengebied, wordt betaalbaarheid en daarmee de toegang blijvend gegarandeerd.

Het nut van uw net

Met het glasvezelnetwerk wat er nu ligt is het mogelijk om positieve invloed uit te oefenen op een goed functionerend buitengebied. Supersnel internet en computers zijn onmisbaar bij de regionale bedrijvigheid, maar er zijn ook mogelijkheden rondom veiligheid, zorg en welzijn.

Lees verder

Eigen netwerk

Met dit glasvezelnetwerk zijn de mogelijkheden enorm groot en kan ruimschoots worden voldaan aan de dataverkeer eisen van de komende 50 tot 100 jaar. Als lid van de coöperatie bent u mede eigenaar van het netwerk en heeft u dus ook zeggenschap.

Lees verder

Wonen en werken in het buitengebied

Elk lid heeft een eigen persoonlijke verbinding die u niet hoeft te delen met uw buurman. Het maakt ook niet uit hoe ver uw woning/bedrijfspand van het verdeelstation af ligt, het internet heeft altijd voldoende capaciteit.

Lees verder