Sociale veerkracht onderwerp in Innovation Games

26 september 2017

Terwijl er hard gewerkt wordt aan het glasvezelnetwerk kan er nu nagedacht gaan worden over de ontwikkelingen rondom veiligheid, zorg en welzijn die over het net aangeboden zouden kunnen worden. In dit kader werken in de week van 23 tot en met 28 September een groep van young professionals aan het innovatieve vraagstuk: Hoe kunnen we bestaande technieken koppelen aan het glasvezelnetwerk wat nuttig is voor ouderen zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen in het buitengebied? De professionals gaan hierover onder andere in gesprek met dorpsondersteuning, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen en gemeenten en proberen aan het eind van deze 6 dagen goede ideeën te kunnen opleveren.

Voor meer informatie over dit project in Tilburg:
InnovationGames_Programmaboek
Sociale Veerkracht challenge